تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۶ استان مرزی در بحث ترمیم زیرساخت با کمک خیرین و دولت در نظر گرفته شد تا بتوان تغییری را در چهره این مناطق کم برخوردار در بعد عدالت آموزشی ایجاد کرد.

ترمیم زیرساخت آموزشی در ۱۶ استان مرزی کشور
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، یوسف نوری امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه میان آموزش و پرورش و سازمان طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار کشور اظهار کرد: مدرسه خیرساز برای دانش آموزان اثر تربیتی دارد و این زحمات از نظر معنوی بیشتر از بعد مادی حائز اهمیت است.

وی افزود: این طرح برای ایجاد تمدن اسلامی و دولت قوی و مردمی شکل گرفته است زیرا تا زمانی دانش آموزان از زمینه های آماده برای حضور در جامعه برخوردار نباشند، آماده حضور در جامعه دانش بنیان نخواهند بود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر پرورش دانش بنیان دانش آموزان اتفاق بیفتد، تولید بهینه شکل می گیرد.

نوری خاطرنشان کرد: باید دانش فرزندان از کودکی در راستای امور دانش بنیان شکل گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه تفاهمنامه طرح توسعه و تحول مناطق محروم در جهت ترمیم عدالت تربیتی و آموزشی است، عنوان کرد: بهترین الگو در اجرای این طرح، راهبری است، اگر آموزش و پرورش بتواند با سایر نهادها ارتباط خدماتی گیرد، می توان گفت مدرسه در طراز سند تحول پیش می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این طرح الگوی یکپارچه است که سبب هم‌افزایی بیشتر با حضور نهادهای مختلف و مراکز دانش بنیان و نوآور خواهد بود.

نوری با بیان اینکه برای سال تحصیلی آتی بخشی از اقدامات این طرح اجرا می‌شود، افزود: گروهی به استان گیلان برای انسداد مبادی بیسوادی تعیین کردیم تا برای سال تحصیلی آتی بخشی از فعالیت این قرارگاه نشان داده شود.

اجرای طرح  توسعه و تحول اجتماع‌محور محلات کم‌برخوردار در ۲۰۲۰ محله محروم کشور

علی آقامحمدی  رییس طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار کشور  هم در این مراسم اظهار کرد: برای اینکه هیچکس از خدمات آموزشی و پرورشی محروم نباشد، اقداماتی در ۲۰۲۰ محله کشور  آغاز می‌شود.

وی افزود: این طرح در ۴۰۰ محله در گام اول و به فاصله ۲ماهه آغاز می‌شود، به اقدام، اجرا و عمل اطمینان داریم و تلاش براین است که  یک بسیج عمومی را برای نیروهای موثر داشته باشیم.

رییس طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار کشور گفت: جلساتی با برخی از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه صنعتی شریف به منظور جذب همکاری دانشگاه‌ها برگزار شد و در این راستا دانشگاه شریف اعلام آمادگی کرد که پذیرای دانش آموزان از مناطق محروم برای پرورش و آموزش  باشد، البته همه دانشگاه‌ها این ظرفیت را دارند که به کمک دانش آموزان بیایند.

آقا محمدی یادآور شد: همچنیت برای روند کارمالی دانش آموزان با نیاز مالی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صحبت شده که در استارآپ فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه کمیسیون مدرسه داری هم به منظور ارتقای کیفیت مدارس تشکیل شد، ادامه داد:  ظرفیت برای یک بسیج عمومی آماده است و در سند تحول مدرسه را به عنوان کانون تربیتی می دانیم.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha